Particleboard
Tregu yne kombetare per se pari here, permes BULA TRANS ofron nje zgjedhje te perkryer te dyereve te cilat sigurisht plotesojne shijen tuaj!
MDF
Tregu yne kombetare per se pari here, permes BULA TRANS ofron nje zgjedhje te perkryer te dyereve te cilat sigurisht plotesojne shijen tuaj!
Laminate

Welcome

To Bula Trans Market
Bula Trans, tregtine ne listen e tipit te veprimtarise se saj e ka qe nga zanafilla e ndermarrjes. Njejte sikurse transporti, prioriteti i rradhes mbeten depot dhe magazet tona. Te njejtat si gjithmone duhet te sjellin para klienteve produket me te sofistikuara dhe me moderne ne te gjitha lemijte ku pretendojme. Gjate hapjes e mbylljes se faqeve tona do te shihni ne detale listen e prodhimeve qe e ofrojme ne tregun tone por edhe me gjere. Gjithmone jemi ne kerkim te kualitetit te pershtatur me standardin tone dhe cmimin e garantuar per gjith kategorite e klienteve qe i kemi. Materialet ndertimore dhe komponentat per furniture jane dy krye-kategorite e marketit tone. E para, ngerthen gamen e gjere te te gjitha materialeve ndertimore, duku u nisur nga mjetet themelore per pune, produktet bazike, cimento dhe gjithcka rreth shtepise suaj. E dyta, e kategorizuar si Komponenta per mobilje dhe furniture paraqet listen e e gjere te katalogjeve me me renome te prifilave, plakave dhe gjitha elementeve dhe komponentave per furniture. Per me teper keni mundesine te surfoni ne katalogun aktual duke perzgjedhur nga me teper se 1000 produkte nga brendet me te njohura per kete lemije.
Per Partneret
Mundesi per klientet tuaj qe te dizajnojne vete kuzhinen e tyre! Gjeneron fotografine dhe ne baze te saj zgjedhni ngjyrat dhe pamjen e kuzhines! Gjithchka rreth planifikimit te kuzhines suaj...
Katalogjet
Ketu mund te gjeni katalogjet e ri-organizuara ose origjinale te brendeve boterore te te gjitha produkteve qe posedojme ne depot tona! Per te pasur nje transparence me te gjere ndaj te gjithe...
contact us
Contact form submitted!
We will be in touch soon.
Submit
Tetove
rr. Zona Industriale, pn. Tetove, Macedonia.

Cell: +389 70 263 826
Phone: +389 44 332 667
Fax: +389 44 332 766
E-mail: [email protected]

Bogovine
rr. Zona Industriale, pn. Tetove, Macedonia.

Cell: +389 70 263 826
Phone: +389 44 332 667
Fax: +389 44 332 766
E-mail: [email protected]